BMW tillbehör – Tips på BMW styling

BMW-tillbehör

Originaltillbehör kommer verkligen att ge din BMW ett sportigt och individuellt utseende. Det aerodynamiska tillbehörspaketet förstärker den sportiga looken på din BMW, samt förbättrar hastigheten. Ett annat alternativ är antingen en takbox eller bakspoiler. BMW originaldelar är också en livsstil.

Den karismatiska personligheten och stylingen av din BMW betonas av BMWs originala lättmetallfälgar. Dessa lätta gjutna aluminiumfälgar är inte bara för utseendets skull. De hjälper också den fjädrande upphängningen eftersom den neutraliserar brister i vägbanan och förbättrar bromsning och hantering, vilket i sin tur förbättrar bilens prestanda. Dessutom genomgår alla BMW-fälgar rigorösa förarprov för att garantera att de är av högsta kvalitet.

Genom att lägga till BMW-tillbehör till din bil, kan du ge din bil en personlig känsla. Om din smak är sportig eller modern eller elegant, finns det något som passar din stil med denna produktlinje. Linjen omfattar produkter av aluminium, krom, titan eller trä samt klädsel i tyg eller läder. Säten är ytterligare tillbehör med ett brett utbud där du kan få sportiga säten, säten för komfort, ventilerade eller uppvärmda säten och även aktiva säten för fritidsaktiviteter.

Förare förväntar sig mer nu för tiden av sina bilar än vad de gjorde tidigare. Förutom att vara ett transportmedel, är deras bil också ett centrum för kommunikation, en navigator och ett underhållningssystem. BMW-tillbehör utrustar din BMW med det allra senaste inom mobil kommunikation. Installerade BMW biltelefoner och Bluetooth hands-free kit ansluter dig med vem som helst. Det finns även DVD-navigationssystem med vägbeskrivningar. Allt som du kan vilja ha i en bil kan du få av BMW.

Original BMW-tillbehör erbjuder ett brett utbud av snygga alternativ för transport och bagage som ger din BMW den flexibilitet som din livsstil kräver. Takräcken kan naturligtvis bära en takbox för förvaring och transport, men de är även bra för att bära skidor, snowboards, surfbrädor eller cyklar. Du kommer att kunna frakta varor för arbete eller nöje, allt utan att kompromissa med din BMW-stil.

BMW bygger varje bil med stor omsorg och med uppmärksamhet på detaljer. Det rekommenderas att du endast använder originalbilvårdsprodukter från BMW för att bibehålla prestanda och utseende. Dessa produkter är utvecklade exklusivt för BMW och följer högsta standarder. Det tillgängliga produktsortimentet omfattar även högpresterande smörjmedel för motorer och transmissioner för att bevara bilen som ny.

Genom att använda BMW originaldelar gör du din BMW ännu mer personlig och sportig.