BMW Styling – Modifieringar

BMW-modifieringar

BMW-bilar är mest kända för sina väl utförda tyska motorer och sin exceptionella hantering och för att ha testats på den berömda Nürburgring. Trots över 60 år av skapandet av ultimata fordon finns det många BMW-modifieringar tillgängliga för 3-serien, 1-serien, 5-serien, M3 och M5.

BMW-fälgar

De BMW-hjul som är fabriksinstallerade är gjorda för att vara sportiga men ser oftast tunga och plana ut. Det finns många BMW-fälgar att köpa till som t.ex. sportiga Velocity Motoring VB3 CSL för BMW. Dessa är gjutna hjul som är en stor uppgradering till de fabriksinstallerade BMW-hjulen och gör att din bil sticker ut.

Om du letar efter en anpassad uppsättning smidda fälgar för BMW, kan du skaffa ADV-hjul, DPE-hjul, HRE-hjul, Vorsteiner-hjul och några andra högpresterande tillverkare.

Prestandamodifieringar


BMWs berömda 6-cylindriga motor har en stor prestanda men det finns en mängd olika BMW-modifieringar tillgängliga för att förbättra respons och prestanda. BMW Cold Air Intakes är en populär BMW-modifiering som förbättrar flödet och prestandan vilket leder till dramatiska förändringar i respons och effekt. OE BMW intake-system är utformat för att minska ljudet, uppfylla utsläppskraven och framför allt för att minska tillverkningskostnaderna. aFe Power BMW intake-system är avsedda att förbättra flödet och maximera effektiviteten över luftintagssystemet.

Den bästa uppgraderingen är ett BMW kompressorsystem som VF Engineering Supercharger kit för E46 M3. Detta är ett komplett system som tar din BMW E46 M3 till nästa nivå när det gäller prestandaökning.

BMW ECU kommer mycket komplett från fabriken men kan förbättras med uppgraderingar som Active Autowerke ECU för BMW. Programvaran Juice Box 3 för BMW 335 och BMW 135 är ett bra alternativ för att maximera kraft och funktioner med dina andra BMW-modifieringar. Dessutom är det Powerbox för BMW ett perfekt alternativ för BMW utan turbo som behöver tuningprogramvara.

Fjädrande upphängningsmodifieringar

BMW ger en exceptionell hantering från fabriken men vänder sig till en bred kundbas och kan därmed förbättras. Coilovers är en populär uppgradering av den fabriksinstallerde fjädrande upphängningen som tillåter justerbarhet och anpassning. KW coilovers, Bilstein PSS10 coilovers och H&R coilovers för BMW är alla populära alternativ för justerbar fjädring.

Bodykit-modifieringar

BMW är kända för sin stil men det många BMW kolfiberdelar som du kan lägga till för att minska vikten och förbättra stilen.

BMW M3s främre stötfångare är ett populärt alternativ för BMW E92 335i för att göra framsidan mer aggressiv.

Belysning

De flesta nya BMW kommer från fabriken med xenonljus men du kan förbättra färgen med D1S xenonlampor i 6000K eller 8000K.